VÅRA TJÄNSTER

BEGRAVNINGSBYRÅ PÅ SÖDERMALM

PLANERA BEGRAVNING I STOCKHOLM

 

När en anhörig avlider förändras livet radikalt. Det är många frågor och funderingar som dyker upp. Vi kan hjälpa er med allt det praktiska runt en begravning. Vi kan hjälpa er med hela eller delar av begravningen. En del känner att man vill göra mycket själva. Det är era önskemål som styr vårt arbete. För er trygghet erbjuder vi alltid fasta priser på våra tjänster för att det skall vara tydligt för dig som beställare.

HUR GÅR VI VIDARE MED ER?

 

Många funderar över hur kontakten med begravningsbyrån går till och vad som händer därefter? Vi strävar alltid efter att det är era önskemål och villkor som styr vårt uppdrag som rådgivare. Vissa känner att man vill gå igenom det praktiska genom att träffas vid ett personligt möte på vårt kontor eller i er egen hemmiljö. En del väljer också att boka allting direkt över telefon eller via mail. Det finns inget rätt eller fel.

Planera begravning Södermalm

BOUPPTECKNING OCH JURIDIK PÅ SÖDERMALM

HÖGALIDS BEGRAVNINGSBYRÅ HJÄLPER ER MED HELA LIVETS JURIDIK

 

Juridik i samband med dödsfall är oftast förenat med många olika tankar och funderingar. Våra familjejurister på Högalids Begravningsbyrå kan hjälpa er med hela livets juridik. Vad är egentligen en bouppteckning? När måste man göra den? Vad händer om det inte finns pengar till begravningen? Hur gör vi med testamentet och arvet? Hur upprättar jag ett gåvobrev eller ett testamente? Vi hjälper er att utforma korrekta juridiska dokument, som är mycket viktigt eftersom man annars riskerar att få handlingarna ogiltigförklarade i framtiden, vilket kan ge stora och oförutsedda konsekvenser. När det gäller försäljning av bostad samarbetar vi med erfarna fastighetsmäklare och kan genom dem erbjuda er konkurrenskraftiga arvoden. Kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha mer information angående våra samarbetspartners.

Planera begravning Södermalm

BOUPPTECKNING


Planera begravning Södermalm

ARVSKFITE


Planera begravning Södermalm

FÖRVALTNING


Planera begravning Södermalm

TESTAMENTE

Planera begravning Södermalm

SÄLJA BOSTAD?